Followers

Thursday, March 31, 2011

saya suka makan itakimas(jepun) abshitaa(korea)


pizza best2 sodap,,aku suka makan pizza ,, 



lagi pizza


abc 


ini beronok 


ini paling suka sushi,, yg paling suka sushi telur ikan ^_^


hee,,ni lg suka sedap giler,,spaghetti


ni time g mkn dgn kwn2 kat perlis 


aku mmg suka mkn ,,xpi xbesar2 pon ,,huhu,,
mmg orang kecik suka makan kot,,
pernah dulu time skull kawan aku kata dimana ada mknan di c2 ada aku
maluu nya sejak tu aku mmg x berani nk mintak makanan lg kat kwn2 aku
tggu dorang pelawa baru mkn,,hehe
tggu nanti aku g mkn lg akan ada laa pic mkanan terbaru kat fb 
hehe,,n sekarang akan dikongsi di blog ni,,^_^



Wednesday, March 30, 2011

love yeaa,,sarang

video

alamak maluu nya

belek2 blog orang alamak aku jauh ketinggalan laa,,
orang dah berlambak-lambak Followers sayer??? uwaa,,
xpi xper ,,dorang pon dulu mula dari 0 jugak kan,,,
maaf yer saya xreti berblogger
dalam proses
akan diperbaiki dari segi bahasa
huhu,,,
tido laa tidoo ,,,
esok bangun awall ,,
xnak nak conteng2 blog dulu,,huhu
aha,,aku bawu perasan yang blogger ni bagus sebenarnya hehe
lambat2 ,,lambat betol laa ko rina,,

so sad laa

grrrrrr!!!!
benci gila bawu jer nak happy dah down balik
semalam dapt news kat wall kata intergrasi dah ada balik,,
jadi setahun stgh best nyerr,,
xpi bila tgo tarikh tutup alamakk,,
grrrrrrrr!!!!!!!!
how dare u aalll uwaaa!!!

Monday, March 28, 2011

video saya

video
tq kak aisyah

ORANG berblogger ,,yes saya pon mahuu ,,

saya pon mahuu berblogger ,,mcm orang lain jugak,,
tapi kekeringan idea laa,,
kerja ada tapi malas nak buat ,,
ottoke erm,,
saya suka makan sushi telor ikan 
sedap sekali
baru jer kemarin dapat makan 
now at kmc petang nanti ayah saya sudah boley keluar
saya juga akan menamatkan pengajiaan saya
awal bulan 4 nii,,bestt nyerr
best untuk sementara haha,,
grrrr,,dilema kembali ,,