Followers

Thursday, May 31, 2012

holidayyyy,,,

assalammualikum
anyong

dahku memang suka bila dengar perkataan holidayyyy 
tanggal 28 membe seperjuangan kahwin,,so membe2 yang lain mula la atur plan nak datang kenduri beliau
memandangkan dahku ni ada bilik sewa,,,dorang booking pakai fon je,,girl pun tak ramai yang datang 2 orang je,,dorang tido di rumah je,,,untung la sapa jadi membe aku hahha,,,last2 tanggal 27 yang datang hanyalah ber3 
aku bagi plan suruh dorang park car dekat rumah membe di kuala kedah ajer,,sebab munasabahnya adalah aku  tak nak dorang balik awal,,,hahaha,,nak suruh dorang duduk lama2 ,,,nasib ada jugak boy yang datang,,kalau tak malu la aku sebab dah booking bilik ,,,aku memang pantang tok nenek aku suruh booking lepas tu tak datang,,sentap mak hokeyy! ber ria je membe2 boy yang lain kata nak datang ,,last2 cancel,,,memang la membe2 haku ni tak sporting kedekut duit,,hee,,sukahatimaknenekhakujemengataorang yer,,
tanggal 27 pukul 1.30 dorang sampai  aku pergi ambik dekat jeti 3 orang membe aku yang datang hari tu 2 girl 1 boy,,,sampai2 aku bawak g makan dulu masing2 lapo,,makan pun tinggal sisa2 lauk je,,,lepas makan beli hadiah di ram untuk pengantin share duit kami ber3 gegirl je,,,boy kedekut huhu,,

ni hadiah nya,,beso tak? hee,,

lepas beli hadiah ,,aku beli hadiah lagi ,,kali ni untuk bzday girl plak,,sebab membe yang sorang lagi nak belanja kami makan n karok ,,sempena bzdaynya yang ke 22,,hapy bzday yunk,,aku beli hadiah tabung sebab dorang cakap tabung dia pecah hahahah,,,lepas tu bergerak ke chenang,,sebab dorang letih katanya nak balik,,tapi tak sempat sampai rumah singgah lilac dulu kat laman padi,,konon nak snap pic dengan chef wan,,sampai2 hujan loh!,,so jalan pelan2 kat laman padi tu tengok ada apa ,,,elok nak balik,,tengok chef wan dok kat pentas utama dorang tengah buat lawan masak laksa peringkat akhir,,kami tunggu tengok sebab yang masuk pertandingan tu rupa2 nya sepupu kepada membe aku loh!,,haha,,boleh plak berjumpa kat langkawi,,kami tunggu tengok sampai la dorang umum pemenang nya,,yes,,,the winner nyer adalah sepupu aku tu,,tahu dia dapat apa? rm 10 ribu hokey,,teruna lagi,,jadi tunggu apa lagi cepat masuk minang dia,,huhu,,pandai masak lagi,,

bersama chef wan ,,tu pun jenuh suruh dia tengok cemera,,

lepas tu bergerak ke pantai chenang semo gila gambar,,nak plak semo bawak dslr ,,ceq ja yang tak dok ,,
dahku kan peminat kpop,,tak dapat pergi negaranya ,,benderanya pun jadi loh!
ini bathtub buat aku nak terjun ajer,,geramm!
kan dah kata gila cemera ,,ada lagi ni,,

balik rumah malam tu kami kuar makan,,n ronda2 chenang,,
ini saja snap pic di apa spa ntah,,cantik gila ,,ko tunggu yer spa aku dapat gaji aku bertandang kat ko huhu

3dara pingitan bersiap sakan nak pergi kenduri,,huhu,,

nah bersama pengantin ,,walaupun simple weeding tapi tak pe,,,dalam ramai2 budak class hanya kami ber5 ajer ,,tak pa ,,at least kami sampai jugak nak tengok mail kahwin,,,tak sangka mail kahwin secepat ni,,hee
seronok la kau yer,,

balik2 dari kenduri kami balik nak tukar baju ingat nak bawak dorang g tanjung rhu,,boleh snap pic ,,c2 kan cantik view dia,,last2 hujan lebat gila,,kami dok rumah je la,,malam nya plak pergi kuah ,,sambut bzday membe yg ke 22 di jeti ,,karok ler,,dah habis sambut bzday ,,sambung lagi karok ,,habis ,,sambung lagi,,tudia,,gila karok semua,,haha,,,
haha,,best jugak sekali sekala dorang mai kan,,lepas ni jgn harap la aku nak pergi tempat2 macam tu 

esoknya kami pergi island hoping,,best kali ni sebab boleh mandi,,cemera letak macam tu ja,,haha,,
syok oo mandi kat tasik dayang bunting,,

aku publish ni dulu la yer nnti sambung ,,



Saturday, May 26, 2012

should I kiss you ???

assalamualikum
anyong


asal kau suka sangat duduk dalam toilet aku ni,,rasanya dah banyak kali aku suruh mak aku buang kau jauh2 ,,,nak masuk toilet aku kau kena jalan jauh kot,,,kau kena melintasi ruang tamu lagi,,tak pernah plak aku nampak kau ,,,bila masa kau masuk ,,pintu bilik aku tak dok lubang setahu aku,,,pandai kau cari toilet aku kan ,,,dah buang jauh2 pun datang lagi ,,ko pakai gps erk,,? mesti mahal gps kau kan,,ko tak pernahnya sesat,,,aku tak suka kau tahu tak,,badan lembek2 ,,melompat je kejo ko,,geli ler,,,ko ni suka skodeng aku mandi kan,,,,

lantas ku berfikir eh2 ntah2 ni putera katak pa,,mesti ensem pa kalau bertukar jadi orang ni,,tehee


should I kiss you ???



ohh,,no dah terpengaruh dengan cerita2 dongeng ni,,ahhhh! parah lagu ni,,katak dalam toilet pun dikatakan prince ,,,
tapikan serius katak ni suka masuk toilet aku cctv bergerak kah?? nooo!! 
otak suka fikir bukan2,,





love
reynabali

Thursday, May 24, 2012

eh2,,,tiba2 mood jadi best ,,

assalammualaikum
anyong

kalau semalam aku membebel kenapa lelaki kepala hijau  tak peduli pasal aku,,
tapi sebenarnya bukankah ni yang ditunggu orang perempuan ,,bujang! yeh! bujang beb,,bukankah moment yang paling best,,boleh buat apa yang kita suka,,pergi mana tak payah nak mesej bagitahu ,,,tak payah nak gosok2 baju laki tiap2 malam,,huhu ,,tak payah nak masak bagi laki makan,,ko boleh guna duit ko jalan2 merata dunia,,wah bestnyer,,,aku nak pergi korea bulan 12,,tapi mak aku tak nak,,ye la katanya nanti lagi teringat kat ayah ,,,aku ni plak kalau nak buat apa2,,la la tu jugak nakk,,tak sabar,,erm,,kalau ada duit banyak,,dah lama aku bagi nama bagi duit,,nahh paksa mak pergi korea,,yehhaa,,huhu,,,kejam,,,
pagi rasa macam mood cool je,,sebab hujan kot,,,semalam nak kata pms tak ,,,hee,,bilalah header aku tu nak terisi kan,,kesian dia bogel,,,,

sudah ku delete

assalammualikum

anyong


tipu je cakap sudah ku delete konon

betul la aku nak sangat kan fantasi menjadi rialiti nah rasakan..tuhan dah bagi...sebijik macam kisah drama korea yer...aku tahu aku tak cantik...tak macam pompuan2 kat kl tu kan ..sexy..tu yang kau nak kan...fine aku dah lama delete ko pun..serius..memang aku dah tak rasa apa2 pun...ko ni memang tak dok hati,buah pinggang,jantung,,:O...apesall lah ada manusia macam ko ni...eis...ko ingat aku ni setia sangat lahh ha...boleh blah la ko...macam lah bagus sangat...

adoi apesal aku luah perasaan kat sini plak..benci tol...kang korang spam aku nanti...best la kan korang ada bf dah la comey muka..comey plak hati tu..amboi..patut tak mau lepas..huhu...aku bukan lah terdesak pun..tapiii...tapii moollaa...tak tahu la..nak kata rindu aku tak rindu..nak kata benci pun tak..apa aku tak rasa..heran ...dah tu dok komplen2 plak kat sini...hai diri apa sebenarnya ni ...cuba ceq habaq bagi...nak kahwin ka..dak..nak p berjalan..yes...nak suwuh dia telefon ka..yes...nak suwuh dia tanya khabar...yes...rindu dia..tak rasa apa pun la...nak jumpa dia..kalau boleh yesss...nak kol dia..ego tak nak aku dulu yang mulakan....kau sayang dia...????...tak tahu

aku bunga yang dah lama tak disiram...dah mati agaknya...


ibarat bunga yang tuannya berpindah lalu terlupa akan bunga kesayangnya....nasib sekarang musim hujan tak mati lagi laa...buat masa la..hidup lagi cuma nyawa2 ikan sikit...baja memang dah out laa.....bunga oi tak kan nak tunggu tuan ang lagi kot..dia pindah p jepun nu..mana boleh bawak ang...cari la tuan baru...tak reti2 lagi....


sekian bebelan cik reynabali...


Published with Blogger-droid v2.0.2

Sunday, May 20, 2012

tunjukkan kasih sayang anda sebelum terlambat

assalammualaikum
anyong

why? 
sebab hidup ni kan macam roda ,ada masanya kita gembira,,ada kalanya kita sedih,,ada kalanya kita gagal 
kadang2 benda depan mata kita buat2 tak nampak,,sebab? aku pun tak tahu , kadang2 aku jugak macam tu,,bila dah benda tu hilang ,,dah tak boleh nak buat apa2 dah,,manusia hanya lantang bersuara,,kaki tangan kadang2 tak berjalan pun,,,hilangg,,hilangg,,kosongg,,kosongg,,sunyi,,sunyii,,baru aku tahu apa makna semua tu,,,orang yang kita sayang semakin hari semakin tua,,,masa tak akan menunggu kita,,,,bila kita hilang orang yang kita sayang ia ibarat burung yang hilang sayapnya,,,serius,,hilang tempat untuk kita bertanya,,tak sempat nak tunjuk itu,,ini,,semuanyaa tak sempat,,sebab! dia dah tak der,,bahagia di alam lain,,,,manusia sekarang kejam,,dah tak boleh nak tengok orang lebih sikit dari dia,,mulalah gunakan syaitan untuk buat kerja bodoh,,mana perginya kemanusiaan mereka ?? mana kasih sayang mereka ??MANA ! mereka lupa dalam kebencian mereka ,,,mereka telah membuatkan ramai yang menderita ,,,
aku" cinta tu apa ayah"
ayah" cinta tu sayang "
2 3 hari ni asal nak tidur je teringat ayah,,,adik rindu ayah,,,kenapa ayah tak datang dalam mimpi adik,,
adik redha ayah pergi sebab adik tahu ayah bahagia kat sana,,,
ego?? kadang2 nak cium pipi mak pun segan2,,,ada kan yang macam tu,,,tak payah nak segan2 ,,,tu kan mak kita,,peluk lah ,,cium lah,,sepuasnya2 ,,,,tunjukkan kasih sayang anda ,,,mana CINTA yang korang dok gembargembur tu ,,mana ,,mana,,mana,,?????????
aku sanggup meredah api semata2 untuk kamu
belahlah dadaku tengoklah,,tengoklah,,
dalam hati aku hanya ada kamu,,
IIIIIIIII REALYYYY LOVEEE YOUUU!!!
tolonglah percaya saya sayang kat awak,,
aku tak boleh hidup tampa kamu
tak payah nak guna ayat2 jiwang karat kalau mulut je bercakap tapi tangan kaki tak bergerak,,,susah ke nak tunjuk kasih sayang,,cinta,,,,duit tak boleh beli cinta,,,walaupun harus diakui duit itu penting,,,kadang2 bila tengok rumah besar2,,terdetik bahagianya mereka ,,,hakikatnya si isteri sedang menderita gara2 suaminya kaya,,tiap2 malam mabuk bawak perempuan lain tido sebilik ,,disebabkan duit jugaklah suaminya boleh langgan perempuan2 sesuka hati,,,seksanya hati dia,,pedihnya hati dia,,mana janji si suami mahu setia hingga akhir hayat ,,mana,,,mana,,??
mulalah salahkan cinta,,
cinta itu dusta 
aku tak percaya cinta
kenapa kau sanggup buat aku begini,,
lantas bunuh diri,,
kalau ada yang tanya saya tak tahu nak tunjuk kasih sayang saya,,yer memang ada yang jenis begini,,tapi sekurangnya dia mesti akan ambek berat orang yang dia sayang kan,,,dia tak kan biarkan orang yang dia sayang terluka walau sebesar kuman,,,walau dia tak pernah belikan bunga,belikan hadiah,tak pernah buat kejutan,,sekurangnya dia tunjukkan sayang melalui sikap ambekberatnya,,menolongnya,,itulah sayang cinta,,
bila kita tolong mak ,,kita cakap " selamat hari ibu mak" walaupun tak der hadiah,,tu dah cukup untuk kita buktikan kita sayang mak ,,,"ayah ni air untuk ayah"  
"saya masak ni untuk awak taw" tu lah cinta ,,,kita tak kan tahu bila cinta itu akan berakhir ,,,tapi sekurangnya kita dah tunjukkan yang kita sayang orang tu,,,bila ia berakhir kita tak kan menyesal malah kita akan redha sebab kita tahu allah lebih sayangkan dia,,allah cintakan dia,,sebab tu allah ambik dia,,
anda ada suami,,
ada anak
ada kekasih
ada kakak
ada kawan
ada binatang
semuanyaa,,
biarlah kasih sayang cinta kita curahkan kepada semua yang ada di sekeliling kita ,,biarlah mereka tahu yang kita sayangkan nya,,

sesungguhnya cinta itu kan indah,,,

love reynabali

gara2 baskin robbins

assalammualikum
anyong

kak " nak keluar ni nak pesan apa2 tepon je la yer"
aku " beli kenny roges ,baskin robbins ,"(gurau je pun)

kringg,,kringg,,kringg,,

aku "helo"
kak " weh ada perisa bla,,bla,,bla ,,nak yang mana"
aku "ah..ahh,,ambek je la mana2,,strawbeery pun ok,,,"(nak beli iceream pun tanya beli je la apa2 pun mcm tak biasa,,)

malamnya

kak"nah icecream"
aku"eh2 baskin robbins"
aku" mak nak "
mak " tak mau ar tadi mak baru lepas mkn ubat"
aku"berapa ni kak"
kak"30 ringgit tu"
aku "hah! mahalnya ingat belas2 ja"
kak" ha lah dah ang kata mak nak aku beli la"
mak" hah ! berapa ,,mahalnya,,mai nak makan,,huh,,tak sedap pun,,membazir je"
aku"la aku melawak ja haha"
kak"la dah kata mak nak aku usaha cari tu last2 jumpa beli jugak la"
aku" hahahaha,,len kali aku nak kata beli beg lv,prada,,mesti ang beli kan"

lawak betul la kak aku ni,,tapi bagus jugak boleh merasa icecream free BR tak sedap pun,,biasa ja ,,bagi aku la,,boleh la,,nak kata sedap sangat tu tak la,,mungkin sebab beryy2 tu kut,,tapi memang serius lawak,,haha,,aku kalau kak aku keluar dia tanya nak pesan apa,,memang aku akan gurau cakap,,beli peti ais satu,,mesin basuh,,sofa ,,keta sebijik,,hahahah,,mak aku pun lawak dengar mahal terus nak makan,,adoi,,
mungkin bagi korang murah je tu,,korang anak orang kayo,,beli sepuluh pun tak po,,


love reynabali

protect the bos

assalammualikum
anyong

semalam kan aku tangok episod last protect the bos walllaa,,how romantic 
lantas aku berangan2 yang aku adalah eun sun ntah ke betul aku eja,,,
tapi aku tak nak lah ganas macam dia,,hikhik,,,
cerita korea ni kan selalu buat yang hero kaya nak mampus girl plak miskin nak mampus,,hari2 makan ramen ,,buat orang terliur,,,satu lagi fesyen dorang rapon2,,kepok2 ,,comey2 ,,sweet jee,,dah la segak ,,kacak kemain lagi,,mana aku tak suka tengok ,,tapi yang penting jalan cerita dia yang logik,romantic,,sedih,,buat kita tertarik nak tengok,,,mak sedara aku baru balik dari korea,,dia kata mahal gila kat sana,,sana bersih ,,dan tempat dia luas ,,luas lagi dari kl,,nampak gayanya terpaksa lah aku penuh kan tabung 2 3 kali penuh supaya aku boleh shopping kat sana,,keja shooping je keja ang noh! 
satu yang aku kagum dengan filem/drama korea ni sebab dorang teliti,,,cuba korang tengok the making off satu2 filem/drama  teliti sampaikan setiap apa yang dalam camera tu dorang akan tengok habis2,,,


memang lah orang kata kan jadi su ni teruk ,,semo kerja nak kena buat,,,last2 bercinta,,mana tak bercintanya dah bos p mana ja kena ikut,,,tak gitu,,tapi kalau la ada bos macam dalam citer ni mampus la sapa jadi su dia,,,haha,,

dah kahwin,,happy ending,,

bilik dia cantik kan,,

ni time nak propose 



nanti aku nak beli dvd citer ni sebab dulu aku tak layan,,dah dia ulang baru aku nak layan,,tsk,,tsk,,
korang kalau peminat korea rugi kalau tak tengok ,,,huhu,,,tapi kan ada satu scene tu aku rasa macam kena kat batang hidung sendiri la,,ermm,,kesimpulan daripada cerita ni ,,,cinta!! kalau dah cinta suruh tunggu berapa lama pun sanggup tunggu ye dak?

have a nice day 
love reynabali

Thursday, May 17, 2012

tak tahu nak pakai shawl satin


assalammualikum 
anyong 

aku memang dari dulu pemalas nak lilit2 tudung,,makanya tudung express menjadi pilihan 
tapi bila tengok kecantikkan shawl satin aku jatuh cinta lantas belek2 fb butik pinkku
mudah nak beli dan kainnya pun cantik ,,,,tapi dorang lupa nak bagi inner satu lagi amboi,,bayor bayor dah,,
melampau la tu,,huhu,,tak pa ,,lupa kot,,hee,,



eiss,,susah bebeno,,

how laa,,how laa

ermm,,

eh2,,tertukar wajah,,huhu

love 
reynabali


Published with Blogger-droid v2.0.2

Monday, May 14, 2012

Saturday, May 12, 2012

happy mother day


assalammualikum 

anyong



selamat hari ibu mak

semoga mak dimurahkan rezeki

dipanjangkan umo

disayangi semua orang

adik sayang mak

walaupun sekarang ayah dah tiada

adik tahu mak kadang2 terasa dengan percakapan anak2 mak..

ampunkan kami mak..

tampa mak kami tak akan ada di dunia ...


Published with Blogger-droid v2.0.2

Friday, May 11, 2012

gila instagram la polak...


sekarang semua benda nak upload kat instagram ...sebelum tido wajib tgok pic orang kat instagram..muahahha...

more photo
find me on instagram search reynabali


Published with Blogger-droid v2.0.2

Monday, May 7, 2012

air cincanggg2 tak boleh putus punyee!

assalamualikum
anyong

dulu aku rasa macam nak bunuh kakak aku,,aku benci dia ,,
sebab dia suka usik aku,,,saja2,,aku lalu tepi dia ja pun,,dia tarik rambut aku ,,,tak dok kejo kan ?
tapi sampai sekarang aku tak bunoh2 dia lagi,,,weee,,kejam kau nak ! dulu aku rasa  baik tak payah ada kakak lagi bagus ada pun menyusahkan hidup aku ajer,,,pernah sekali tu  kakak aku  cekik leher aku n than angkat tinggi2 uis kejam kau kak!  kalau tiba2 kepala aku putus macam mana bhahaha,,,kecik2 dulu kami selalu gaduh tapi kalau bab fesyen amboi bunuh ke mana,,,benci  ke mana ,,jadi belangkas la kejap kan,,kami dulu kalau gaduh tarik2 rambut,,,pernah sekali gaduh dengan kak aku sampai patah spek aku ,,,tak pasal2 kena buat lain,, mak aku selalu kalau nak leraikan pergaduhan kami senang ajer,,dia halau dua2 keluar rumah ,,kunci semua pintu ,,ha gaduh la korang puas2,,
time snap pic ,,nak jugak snap pic berdua ,,,huhu

time dia kahwin aku la orang yang paling happy sebabbbb,,,,,
-
-
-
-
-
-
-
aku boleh jadi anak tunggal yahoooo! tak der lah time dia kawin aku suka lah sebab kakak kita kawin kan,,hari bahagia dia ,,cinta dia kesampaian ,,aku pun hapy lah ,,,

,,kakak aku ni garang sikit,,tapi aku lagi garangg! huhu,,nak jugak kau yer 
tapi tu la ,,dah nama pun adik beradik,,,gaduh2 pun dok baik jugak ,,
 sekarang gaduh jugak tapi bab tarik2 rambut dah tak pakai dia main mulut je,,pangpangpang,,diammm baikk balikk,,
gaduh2 pun yang nak kena bancuh susu anak dia aku jugak,,gaduh2 pun yang nak kena jaga dobi dia aku jugak ,,,gaduh2 pun dok rancang " adik ang design la plan la nak buat bzday party izz nanti macam mana" aku jugak ,,,gaduh2 pun "kak hari ibu nanti nak bagi apa kat mak"  

this's what we call
aku dan kau saling memerlukan 

time dia kahwin ,,aku yang kalut 
aku pasti time aku kahwin dia jugak akan kalut rancang tu rancang ni ,,
time  dia dapat baby  aku la kalut ,,time aku dapat baby nanti dia tak kalut kot,,

tu la orang cakap adikberadik ni ibarat air yang dicincang tak akan putus,,gaduh macam mana sekali pun ,,adikberadik,,tetap adikberadik ,,

hargaiilah adikberadik anda,,selagi nyawa dikandung badan  serius! 

love
reynabali

Friday, May 4, 2012

kurus+lapar+malas

ok aku tersangatlah kurus ...dah la kurus ...ko biarkan plak perut tu kosong yer..sejak2 mak aku buat dapur ter buka ni ..memang lah aku pemalas masuk dapur...laparrrnyerr...nak makan..sapa suruh buat open2 dapur ni...orang takot lah nak bgn mkn mlm mcm ni...eisss....tensen toll...dah dahku membebel


Published with Blogger-droid v2.0.2

testing

test testt


Published with Blogger-droid v2.0.2

Wednesday, May 2, 2012

kenapa pentingnya photo booth time wedding

assalammualikum 
anyong

bagi aku penting untuk kita adakan   photo booth  time wedding 
sebabnya

time tu semua adikberadik/sepupu sepepat /kawan2/jiran2/orang2 kampung/n bla bla bla 
disebabkan dorang ni semua ada jadi bila adanya booth photo ni bolehlah  abadikan great moment korang tu dalam bentuk pic
mesti korang cakap "alah tak ader booth2 ni pun kami kumpul ramai2 boleh ja snap pic,,gado pa"
yes memang lah bolehh tapi tak cantik lah setakat ramai2 kumpul kat pelamin je tak cute la,,
ada booth photo mengikut theme wedding korang kan ke cute/cantik

yang ke2 dengan adanya booth photo ce korang bayangkan dengan kelam kabut dalam reramai  nak snap pic mesti time tu meriah kan dengan anak2 dara berebut nak snap pic,,makpak dara pun tak nak lepaskan peluang so sweeet,,,ni baru dikatakan hari bahagia dikongsi bersama

ada booth photo ni comelss sikit nak snap pic dengan adanya props comel tulis be mine/love /kiss me/love me tak gitu ?

pengantin jugak boleh snap pic berdua dengan aksi2 yang pelbagai gaya dekat booth korang 

tahukah anda orang2 yang datang kenduri korang tiba2 terjumpa teman sepermainan yang dah hilang bertahun abad di kenduri korang ,,dah jumpa tu mesti snap pic kan,,mesti bawak camera kan ,,ha boleh lah snap pic kat booth comel2 tu balik nah tak payah edit2 sebab dah cantik kan terus framekan je,, 

time ni lah family2 orang lain pun nak tumpang snap pic satu family sebab bila raya kan mak sibuk kat dapur ayah sibuk tengok tv,adik sibuk main game dah tak boleh snap pic raya kan ,,nak panggil jenuh,,dorang pun boleh tumpang family portrait dah buat amal jariah kan dapat pahala hikhik,,

couple2 yang datang pun boleh tumpang sekaki buat couple portrait kan,,,hikhik,,

anda telah membuatkan orang2 gila gambar like me happy tak ketahuan hala! huhu

banyak lah kelebihan dia ,, jadi kepada anda yang bakal berkahwin silalah pastikan ada photo booth yer,,
benda ni buat sendiri pun boleh jimat duit,,tak susah pun kau ambek kain putih bentang buat props comels2 nahh siapp! huhu 

ni aku sertakan pic from pakcik google idea untuk photo booth









love reynabali

great moment / wedding

assalammualikum 
anyong

saat paling indah apabila melihat kawan sepermainan berkahwin ,,sepermainan ??!! oh time kindergarten huhu 
tahniah zarah mokhtar
dan cantik sangat wedding dia,,sweet je ,,ada photo booth,candy buffet,aiscream
mula2 ingat nak pergi tangan kosong ja,,alih2 last minute aku keluar cari hadiah
beli beg beranak 4 + baju baby girl yg sedia ada beli tak taw nak bagi sapa sebab kecik sangat
untung kat kau lah zarah huhu,,,wajib membe kawin mesti beli hadiah ,,untunglah sapa jadi membe aku hikhik

 besa lah aku ni gedikss huhu

 gedikss lagi

 atas pelamin makayah dia ,,bawah tu makpak mentua dia la kot,,,

 with frezss,,

 candy buffet

 tak sempat nak snap pic cake dekat2 ,,

tak sempat jugak nak snap pic pelamin elok2 sebab abg2 photographer dok tengah2 geno?

 sexy back hikhik

 cutes

zarah+me

love reynabali