Followers

Wednesday, May 2, 2012

kenapa pentingnya photo booth time wedding

assalammualikum 
anyong

bagi aku penting untuk kita adakan   photo booth  time wedding 
sebabnya

time tu semua adikberadik/sepupu sepepat /kawan2/jiran2/orang2 kampung/n bla bla bla 
disebabkan dorang ni semua ada jadi bila adanya booth photo ni bolehlah  abadikan great moment korang tu dalam bentuk pic
mesti korang cakap "alah tak ader booth2 ni pun kami kumpul ramai2 boleh ja snap pic,,gado pa"
yes memang lah bolehh tapi tak cantik lah setakat ramai2 kumpul kat pelamin je tak cute la,,
ada booth photo mengikut theme wedding korang kan ke cute/cantik

yang ke2 dengan adanya booth photo ce korang bayangkan dengan kelam kabut dalam reramai  nak snap pic mesti time tu meriah kan dengan anak2 dara berebut nak snap pic,,makpak dara pun tak nak lepaskan peluang so sweeet,,,ni baru dikatakan hari bahagia dikongsi bersama

ada booth photo ni comelss sikit nak snap pic dengan adanya props comel tulis be mine/love /kiss me/love me tak gitu ?

pengantin jugak boleh snap pic berdua dengan aksi2 yang pelbagai gaya dekat booth korang 

tahukah anda orang2 yang datang kenduri korang tiba2 terjumpa teman sepermainan yang dah hilang bertahun abad di kenduri korang ,,dah jumpa tu mesti snap pic kan,,mesti bawak camera kan ,,ha boleh lah snap pic kat booth comel2 tu balik nah tak payah edit2 sebab dah cantik kan terus framekan je,, 

time ni lah family2 orang lain pun nak tumpang snap pic satu family sebab bila raya kan mak sibuk kat dapur ayah sibuk tengok tv,adik sibuk main game dah tak boleh snap pic raya kan ,,nak panggil jenuh,,dorang pun boleh tumpang family portrait dah buat amal jariah kan dapat pahala hikhik,,

couple2 yang datang pun boleh tumpang sekaki buat couple portrait kan,,,hikhik,,

anda telah membuatkan orang2 gila gambar like me happy tak ketahuan hala! huhu

banyak lah kelebihan dia ,, jadi kepada anda yang bakal berkahwin silalah pastikan ada photo booth yer,,
benda ni buat sendiri pun boleh jimat duit,,tak susah pun kau ambek kain putih bentang buat props comels2 nahh siapp! huhu 

ni aku sertakan pic from pakcik google idea untuk photo booth









love reynabali

4 comments:

dear yayah said...

oo.. ni kena tgk bajet gak cmne.. huhu

reyna said...

haha,,buat sendiri je yunk,,

lolipop_oreo said...

smart la...:)

reyna said...

smart kan