Followers

Monday, October 28, 2013

my mom make me jealous !



because of this
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
--

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


omg! this pic soooo nice ,,,how could u leave me mom T_T

is that u mom ,,,no u just standing behing wallpaper right ,,,,muahahaha

why u close u eyes haha,,,this also just wallpaper ,right ,,,so nice ar this wallpaper ,,,

haha so funny ar,,,cute!

omg! bicester village ,,,bicester village ,,biiicester villageee,,,,

whatt! furla ,,,ahhhh 

ok bye!


Sunday, October 27, 2013

MATA IKAN

aku dapat ulser besarr ha....tension la nak makan susah ...nak gosok gigi susah ....macam mana niii....ubat yg dorang cakap bagus tu dah pergi cari tak ader ....nak letak garam sakittt ....minum air bergelen2 dah....tak jugak surut ....bangun pagi mesti sakit mulut....nak bercakap pun susah uwaaaa.....bila la nak lega....

Wednesday, October 23, 2013

Friday, October 11, 2013

Finally

Apa yang finally nya ....sebenaqnya tadi dok belek2 pic sendiri kat fb terjumpalah komen dia ...lalu ku pun gedik klik nama fb dia...ada la dia buat relationship married dengan bini dia....aku pun bukak wah comel orangnya ....Alhamdulilah moga korang bahagia.....aku bukak lagi fb membe baik dia....ada la album yang tak private ....jumpa la pic dia dengan bini dia dok pilih samping ...dorang tengah buat persiapan ....sekarang ni ntah2 dah mengandung pa...comel girl tu....lalu air mata ku pun mengalir ....der ayat ...! Haha.....baru aku tahu sedih jugak bila cinta tak kesampaian ni yer .......serius sedih la weh....Please stop la mata oiii....tidoo lerrr.....sleppp tidooo....jangannn menangisss sambil nyanyi.....hikhik....
Dear rinabali awak kuat kan....kan ker awak selalu cakap awak ni insan terpilih allah .....awak selalu cakap awak kuat kalau nak dibandingkan dengan membe2 kan....jangan la sedihhh ....kan mak cakap nanti adik jumpa orang yang lagi baik lagi dari dia.....lalalallalalaala.....rinnaaa nanti ur turn akan tiba lah....ok girl....big girl don't cry aaa....

Kakak uwaaaa....

Sunday, October 6, 2013

shopping jom





NNB NH10176

Size Available: M/L
Weight: 0.28kg
Size M: Length: 80cm Bust 100cm Shoulder: 36cm Sleeve: 60cm Hem: 160cm
Size L: Length: 82cm Bust 104cm Shoulder: 38cm Sleeve: 61cm Hem: 164cm
Material: Chiffon With Full Silk Inner Lining 
**With Belt

RM55 INCLUDE POSTAGE
SABAH&SARAWAK ADD RM3

whatapps 0135933115