Followers

Monday, December 30, 2013

happy new year

holaaa,,,
assalammualikum

kadang kadang diri rasa nak jadi artis ,,,kahkahkah,,,,itu kadang kadang tapi rialitinya tak payah la tak sesuai 
oh ya sekarang langkawi tengah menganjurkan http://www.langkawimagical.com.my/ siapa2 yang datang langkawi tu bolehlah singgah ,,,ramai yang marah kerajaan sebab menganjurkan event ini ,,,lokasi tak sesuai la sebab dekat dengan masjid ,,,buat jem jalan je katanya,,,bagi aku dah nama pon konsert event ,,,biasalah jem jem ni ,,,mana boleh elek ,,,buat p la tang mana pon jem juga ,,,bab lokasi tu bagi aku lokasi dorang buat tu sesuai je,,,ye la show laser tu dorang buat dalam air ,,,jadi lokasi dorang buat tu pantai lagenda memang sesuai sangatla ,,,walaupun dekat dengan masjid bagus apa ,,,time prayer orang boleh pergi prayer jalan kaki je,,,tambah2 crew event tu sendiri time prayer boleh lari kejap pergi prayer kan,,,

bab politik aku tak berani nak komen lebih2 ,,,,yang tu terpulang lah ,,,sama ada kerajaan habiskan duit ka apa ka,,,itu terpulang kepada korang lah,,,,,hari ni 31 malam ni tepat jam 12malam masuklah tahun baru yeahhh! macam tak best je nak sambut tahun baru sebabnya aku makin tua,,,harga barang makin naik,,,taraf hidup makin naik,,,kerja makin bertambah ,,,,ola ola ola,,,erm,,,
,,,kerja dengan family ni susah sebenarnya ,,,lagi best kalau kerja dengan orang ,,,ang balik kerja ikut time,,,balik terus tidur tak gadoh pikir apa,,,aku ni time tengah tidur pon kadang2 orang dok panggil lagi ,,,,,
kadang kerja dengan orang pon susah ,,,kena marah dengan bos ,,,tak payah kerja la senang,,haha,,,tak kerja duit tak der,,,,,haha,,,

ramai dah yang dok buat azam tahun baru ,,,azam apanya ,,,,aku tak dok azam,,,,aku cuma ada impian je,,,
azam aku tak payah tunggu tahun baru ,,,,bila bila masa ja,,,kalau aku nak buat sesuatu tu ,,,dah dikira azam la tu,,,,azam nak kahwin la apa la,,,,adoi aku tak terpikir pon nak kahwin ,,,,berangan nak tu ada la,,,haha,,,,
untuk tahun depan aku cuma rancang nak kurangkan pergi jalan sebabnya ,,,aku kalau jalan bukan jalan dalam malaysia ,,,kalau dah luar malaysia tu paham2 la,,,tak habis 1k ke atas tak sah ,,,,
aku nak menyimpan ,,,untuk masa depan depan dan depan hahahaha,,,,,

bila tengok harga barang sekarang yang kerja naikkk je ,,,,risau aku ,,,haha,,,macam mana aku nak bela bakal anak anak aku ,,huhu,,,tak boleh beli LV la macam ni ,,,,haha,,,
kacau izz huhu,,nakal sungguh la dia sekarang ni,,,jenuh ha nak ligan ,,,

cuti cuti ni apa lagi kenduri la ,,,tak terkecuali membe sendiri lah,,,aku ada la juga pergi kenduri membe aku yang kat kedah ,,,best sangat sebab dapat jumpa membe lain,,,dah macam runion ,,,,

dia OKU tapi dorang cakap mana2 ada kenduri mesti ada dia,,,,rajin,, walaupun dia macam tu,,,

anuar zain ,,,konsert yang ke berapa ntah,,,ni kat dataran lang ,,,aku duduk depan ha,,,dapat la snap pic dia,,,tapi dia nyanyi sikit je ,,,ye la mesti mahal kan nak bayar,,,,time ni anuar zain dan suki ,,,,dah la free hehehe,,,,


video anuar zain nyanyi 

cantik botol dia,,,tapi tak boleh colour kuku haram,,,,

beg yang dah 20 tahun lebih,,,duduk dalam stor tiba2 ja mak aku bawak kelaur tanya sapa nak,,,aku terkejut sebab beg beg ni tahan ,,,tengok la sikit tak terjejes ,,,,elok lagi ha,,,tak makan diri pon,,,
agak kagum

 tahun depan aku dah umur tuuuuttttt ahhhhh tak suka hahaha,,,,,
berdiri pada rialiti harus!
malam ni nak p sambut kat pantai,,,saja jer,,,
semoga tahun depan ,,,masa depan aku cerah secerah cerah nya,,,boleh tera tu,,heee,,
aku tak dok azam aku cuma ada impian ,,,
apa la yang nak jadi pada aku tahun depan,,erm,,

happy new year,,

Tuesday, December 3, 2013

Santapan malam

kadang sifat sejati dalam diri kita sukar nak dihakis....tapi berubah untuk disenangi orang apa salahnya....bukankah itu yang terbaik....manusia memang tak sempurna ....