Followers

Friday, August 17, 2012

i luv simplysiti


assalammualikum

entry ni aku nak cerita pasal simplysiti ,,,patut ler mahal harga dia kualiti pun bagus,,,sebelum ni kakak aku pernah la pakai simplysiti nyer pencuci muka ,,tapi sekarang dia tak pakai dah sebab katanya tak larat nak pakai mahal2 ,,pakai sabun beras cukup,,huhu,,tak pe la muka dia tak der masalah ,,,dia cakap memang bagus product dia ,,,time sepupu aku tunang ,,,aku ada try pakai makeup simplysiti yang umi aku nyer ,,,pakai2 terus jatuh cinta ,,lembut je ,,dah la halal ,,,hari tu g guardian aku beli simply siti yang set ni,,jimat sikit kan,,jimat2 pun myr 69.90 ,,aku beli mascara jugak ,,,dalam 30 lebih macam tu la ,,,habis dalam 90 lebih jugak la beli simplysiti ni,,kopak ler duit aku,,,

dalam beg ni ada 3 barang je,,,bedak dengan mascara asing ,,bedak tu mahal jugak la ,,,aku rasa mahal sebab ada blingbling tu kot hee,,,

 senang nak bawak kan,,,


ha yang ni best ,,sebab apa ,,nampak no tu,,no 1 tu eyeliner ,,no 2 mascara ,,,jimat kan,,mula2 aku tak perasan jugak ,,,men ambik je,,balik baru perasan ahaha,,bagus gila,,,dah tu senang nak pakai dia,,
nanti aku nak beli bbcream dia plak,,owh lupa nak bagitahu bedak dia dah ada faundation siap2,,,tapi muka aku kan tak berapa licin jadi haruslah kena apply faundation dulu,,tu yang aku nak beli bb simply siti tu ,, 

orait akhir kata selamat hari raya ,,eh nak raya ni kot la mak eti kita nak buat sale kan kan ,,,hee

2 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

huuu x mmpu lg nk pki. klo dh keje buleh laa. tp nmpk pon mmg cm bestt. aishh laa mek ti dh kayo, diskaun laa sikit ye dop ? tehehehe :P

reyna said...

aa..kan hee..bagi diskaun la sikit kan raya2 ni...