Followers

Monday, March 17, 2014

tak der perasaan

sejak2 solo ni aku perasan yang aku ni dah tak der perasaan hahaha,,,lawak pun ada,,,nak kata bz kerja ,,,tak der la bz sangat ,,,ada time bz ,,,ada time tak bz,,,,tapi aku perasan la yang aku ni macam tak der apa2 perasaan langsung ,,,maksudnya ,,,kan kadang2 kita ni jeles tengok membe2 bahagia kan,,aku tak pon ,,,sikit tu ada la,,tapi cepat2 aku tepis kang dia jadi melerat ,,,naya,,,lepas tu ,,,cinta cinta ni lagi la,,,langsung tak der rasa cinta kat sapa2,,,kot la aku nak syok kat mamat 1 ,,,mamat 2 ka kan,,,tak pun,,hang mai la hensem mana pun,,,ada aku kisah ,,, paling tidak pun dalam hati aku akan kata hensem mamat ni,,,setakat tu je la ,,,lebih2 nak gila2 ,,,sampai mimpi2 ,,,nan haDO NYA,,,

pelik jugak ni aku ni normal ke tak,,,,selalu orang lain aku tengok kalau yang solo2 tu mesti status kat fb sedih2,, kata2 penuh cintan cantun,,,,emosi2 ,,,apesal aku tak hahaha,,,,tapi bagus la,,,aku tak suka dok tulis status entah apa2 ,,,, haha,,,mungkin sebab aku makin matang kot,,,kot la kan,,,dulu2 tu aku time cinta2 ni kalau dia tak mesej mula la marah la,,,geram la,,,rindu la,,,hahahaha,,,,sekarang muka dia pun aku dah lupa macam mana ,,,haha ,,,cepat juga aku lupakan orang yer,,,, mungkin aku memang jenis macam ni kot ,,,tak kisah la ,,janji aku normal ,,,jangan sakit sudah ,,,

dengar pasal MH370 tu kesian kan ,,,penumpang2 dalam tu ,,,,tak pasal2 jadi mangsa,,,dah la ada baby ,,,, mak aku cakap dia setiap kali tengok berita ,,,air mata keluar ,,,aku pun sedih cuma tahan je la,,,sapa tak sedih,,,kesian kat family dorang dok tunggu ,,,apa la jadi kat dorang,,,bulan depan aku nak pergi korea,,,yeah ,,,1 tempat yang memang aku sangat2 nak pergi,.,.preparation dah siap haha,,,semangat tak,,,nak pergi jumpa oppa,,,,banyak la oppa aku,,,, 1 lagi pasal music festivals tu ,,,fuhh deabak gila ,,,, aku ingat kan konsert biasa2 ,,,rupanya nya nah kau ,,,disco ,,, disco tu tak pa la,,,,yang teruknya orang2 tu,,, deabak gila ar,,,bukan DJ tu,,,tapi peminat2 yang join tu,,, sampai ada yang mati ,,,

sekarang ni hujan dah turun alhamdulillah ,,, jerebu hilang ,,, panas pun kurang ,,,angin kuat sekrang ni,,,,tadi aku tengok video orang lilit2 tudung ni,,,haha,,bertingket tingket ,,, eh macam tak best plak entry tak der gambar ni,,,pc ni tak ley bululutut hee,,, 
k lah bye

1 comment:

Siti(zoey) said...

lagi best kot x de perasaan camtu haha.semoga pesawat tu dijumpai dlm apa2 keadaan pun kan..insyaallah.