Followers

Sunday, December 21, 2014

Kejadian yang memalukan

Bahahahaha aku gelak dulu lah yer.... izinkan aku bercerita ...... ada la sorang guest ni melayu ...... dari segi penampilan tu memang dah nampak yang dorang ni jenis alim.....tapi pertuturan lembut ramah tak sombong macam sesetengah tu.....
Pagi tu isteri dia datang iron baju ..... aku ni pelik la hawat dia iron baju kurung banyak sangat....termasuk baju anak2 dia sekali la tu....tapi semua baju kurung la....
Sebenarnya dalam hati dah berkira kira nak tegur ke tak....tapi terkeluar la plak hai la mulut pun....ko ramah p tegur kenapa.... mulut ni pun ramah p tegur " ada kenduri ka" ye la sekarang musim orang kahwin... akak tu senyum je " tak la nak jalan jalan la " dengan malunya aku pun senyum " ohhh" rupanya memang jenis pakai baju kurungg
Sorry akak T_T

2 comments:

Shahida Hassan said...

alamak kalau shida yg kena rasa muka ni keras cam ice ketul.

Ziela Melody said...

hehehhehe..kan...sama lah...mmg ada orang yg jeneh kuar jalan pakai baju kurung...huhuhuhu