Followers

Tuesday, June 28, 2011

KENAPA KOREA DIGILAII ???

ADUHAI KOREA !!  
hebatkan korea sekarang 
dimana-mana sahaja mereka sedang bercakap mengenainya
bukan sahaja K-pop malah boleh dikatakan semuanya tentang korea digilai
makanan,negaranya,masyarakatnya,music perfileman ,fashion dan lain-lain lagilah 
tapi kenapa yerr??
simple saja jawapannya 
tak mudah nak jawab soalan ni
kerana rina juga salah seorang daripada mereka hee,,^_^
 tapi rina bukanlah peminat tegar korea sampaikan 
sanggup berhabis duit semata-mata nak beli tiket konsert cth super junior
yang harganya bagi rina mahalnyerr OMG!
ini adalah cth nak habaq kata mahaii! wee!!

bagi orang yang berada tak der hal lah murah jer tuh !
hehe rasanya kalau dah minat sangat-sangat rina pun sanggup kot hehe,,
tengok poket gak lah hehe 

1)  dorang semua lawa-lawa lah

ini adalah jang geun suk nampak tak mukanya,gayanya,,

koo hye sun

sudahlah dua picture tu sudah menggambarkan yang rakyat malaysia sukakan 
muka dorang yang manis,ayu,comeyy,dan handsome
termasuklah orang yang dok tulis nih,,hee

2) negara dorang sejuk 

seoul korea winter time

pengaruh winter sonata laa nih,,hee

3) fashion 

walaupun panas sanggup pakai semata-mata nak macam korea ,,wee!!
ops! not me k,,
pakaian dorang sweet comelll

4) music dance 

nih korang bukak youtube berlambak-lambak korea music nih,,
cth, 
girl generation
super junior
kara
after school
2pm
4minute

ramai lagi tuh,,
tak larat nak habaq weee!!
lagu best dan dorang suka dance 
walaupun hakikatnya tak paham pun hee,,

5) makanan 

bibimbap

bila tengok dorang makan alahaii sedapnyerr,,
padahal tak tahu pun sedap ke tak,,tak pernah makan
nih semua pengaruh dari citer-citer dorang 
yang selalu menayangkan apa yang dorang makan 
buat orang yang tengok 
terus pergi dapur buat meggi bila tengok dorang makan ramen 
saya lah tuh,,hee

dah akhir sekali semua tuhhh gara-gara selalu tengok citer-citer korea 
semua tuh ditayangkan dalam drama dorang 
tak kita lah bersiri ke tak 

nasi lemak tak nak pulak makan ermm,,
saya lah tuh wee!!

rasanya malaysia pun kena tayang pelakonnya makan nasi lemak 
tayang nasi lemak yang best dan berlemak mesti orang yang tangok terus terasa lapar ,,
tayang makan nasi ayam 
tayang dorang jejalan tempat yang best 
buat orang yang tangok terasa nak pergi 
pakai baju cantik dan lain dari yang lain macam scha dalam citer yang dia belakon 
tak kisah lah awan dania ke citer apa ka,,
cuba korang tengok awan dania 
dorang belakon dekat bali 
cantik kot buat orang terasa nak pegi bali jer 
n pakaian dia juga simple n nice 










2 comments:

Sharienz Sz said...

sekarang semua orang minat korea hehe

reyna said...

aa,,sharienz sz minat korea jugak kah?