Followers

Tuesday, April 9, 2013

woot,,,woot,,,pink gadget

assalammulaikum

lengkap la sudah gadget pink aku yang super ohsem super comell ,,,ops! tapi laptop aku colour hitam lagi,,he
tak per aku akan guna sampai la dia dah tua,,,,selagi boleh guna aku guna jer,,,tapi kira berbaloi jugak laptop aku ni ,,dari start study sampai dah habis, laptop aku still boleh guna lagi,,,bukan tak pernah rosak ,,,pernah la,,dah berapa kali format dah ni,,,lagipun sekarang aku bukan guna sangat pun,,,cakap pasal gadget pink aku dua ketul tu kan,,meh sini aku nak cerita ,,sebenarnya aku memang nak tukar fon pun nak tukar kepada yang lebih canggih ,,,sebelum ni aku guna samsung s plus ,,ok bukan tak ok,,,cuma nak lebih ohsem kata orang heheheh,,,,aku ingat nak tunggu samsung s4 jer ,,,lambat sangat ,,,last2 terbeli samsung note2 pink ,,,
aku tak minat pun samsung note ni sebab besar ,,,dorang ar boleh pulak dok p bersembang depan aku kata lawa la nak beli la,,singgah la kedai fon tanya harga,,last2 dorang tak beli lagi aku yang beli hahahaha,,,
habis duit aku dah la bulan ni duit keluar jer,,masuk nyer tak ,,,orang tak der la bulan april ni ,,,erm,,
tapi yang penting aku puas sebab aku beli duit aku ,,100% duit sendiri ,,,tapi yang tak bestnya aku dah keluarkan duit dari akaun aku semata-mata nak beli note2 pink tu ,,,sebab aku takot habis ,,ye lah dia pink kan,,limited edition ,,,tak pa la yang penting tak rugi ,,,fon aku mahal lagi dari camera pink aku  amboi kau ,,apesal kau mahal sangat,,,colour pink fon tu dah nak dekat sama dengan camera ,,,comell sangatt,,,sepadan secocok gitu,,hikhik ,,,kite suke ler,,oh yer tahukah anda aku telah warnakan rambut aku dengan colour ungu ,,,aku ingat nak pink kan ajer,,tapi kang balik rumah mak aku tetak kepala aku mampus,,,so aku dye kan dia ungu hitam ,,tak berapa nak nampak sangat,,,,ok lah bye2,,,tak sabar nak tunggu minggu depan,,bangkok here i come ,,,!!








2 comments:

AyueJean AJ said...

Jelessss.......
AJ dah beli note 1 baru kuar note 2.....
Cheeeiiisssshhhhh..

reyna said...

jgn jeles ma,,,hehe,,,tukar ler ,,,tukar tukar,,