Followers

Monday, July 22, 2013

Apa! Jom p melaka ?


Alkisahnya membe aku nak g bercuti....aku memang pantang dengar orang nak g bercuti aku nak mengekor jer ha...haha...dasar budak kecik ni.. .mulanya aku cadang pergi pulau...aku memang tak boleh lepas ar dari pantai laut...anak jati pulau ni hahaha...tapi memandangkan kewangan tidak mengizinkan .. maka melaka menjadi pilihan ...sebabnya dia cakap sana makan sedap...
Mulanya aku memang tak teruja tapi malam tu aku google la pasal melaka...rupanya banyak tempat menarik ha...banyak muzium ha....jadi jakun sikit haha...aku perasan kan kalo nak bercuti luaq negara ada plak duit...kalo dalam malaysia memanjang ha alasan ....haha...jadi aku buat la list bajet ... bajet aku adalah myr500 kebawah ....tak termasuk shopping la. ..sakan jugak tengok tempat shopping kat melaka...makanya dengan ini aku ingat nk join lah...memandangkan dah ada offer. ...nak g zoo la..lama tak g ni...bulan depan jer ha ....sabo2...