Followers

Wednesday, July 13, 2011

GARa - GARA macaron

macaron macaron macaron 
femes sungguh 
nampak sedap 
orang kata manis 
erm 
orang kata mahal
-
-
-
aku pun nak jugakkkk!!!
lantas aku belek2 fb turjumpalah satu fb like nih dia jual macaron 
wah sedappnyerrr
addlah owner dia sebab kalo tak add tak boley nak inbox 
dia kata kalo delivery kena order minimum  30pcs sebiji rm 1.80
ada 5 jenis perisa 
chocolate
cream cheese
strawberry
blueberry
oreo
postage rm10 
disebabkan teringin nak makan order ler kita nih
aku order semua perisa hehe tamakk!
ye la kalau kat langkawi nih mana aku nak cari 
ntah-ntah ada kot aku je yang tak taw 
eiss!!


ini adalah pic yang di taq kepada aku di fb katanya dah pos dah 

korang kira lah sendiri berapa aku bayar 
terasa seperti duit aku melayang-layang ke udara ataupun dibakar hehe
pasal pa ampa taw dak ??
eis geram betul

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


pic tak cantik sebab guna hp murah jer,,

tak mau kata apa-apa

ok bye,,



                                                                

10 comments:

~syue syada~ said...

alala..cian tgk baby tu...

eh,salah komen.kalo syue pon, memg tarbako dut ngan hati sekali lah.. sayngnya dapat2 tgk mcm tu ..

reyna said...

tu lah dah lah mahal uwaa

mOoN said...

hancur ke???cik sedihnya...ang kena bgtaw kat org tue kata hancur...

mOoN said...

perghh mahal giler cik...

A'IM said...

haha..lagi sorang terkena.. ritu ada gak member beli..bila tanya balik dia cakap..maaf tu bukan salah kami..tu salah posmen..haha

reyna said...

moon taw xpa mahal kan ingat nak kongsi ngn kwn kak aku dah jadi mcm nih tak kan nak mintak duit
dah tunjuk dah pic kat owner dia
dia kata tak penah lagi jadi macam nih nanti dia antar len yang kurang kuantiti dia tapi sampai sekarang tak antar2 tipo punyer orang ,,

A'IM ye ke agaknya semua memang macam tu kot

mOoN said...

ang kena tipu cik..ang taw macaroon nie tekstur dier lembut...and dier memang manis...aku dh kurangkan 80g gula dr resipi asal...kalo kurang sgt nnt x jd plak..kulit dier bila letak inti pastue masuk plak dlm peti ais..secara automatik akn jd sedikit lembut..lepas tue aku tengok...cara susunan macaroon yg dia pos kat ang tue..masih ada ruang untuk macaroon tue bergerak..sbb tue bila pos dier boleh hancur...sbb tekstur dier lembut..aku dah wat kajian cik...conclusionnyer..ang sabaq jelah...nak mkn macaroon habaq kat aku..nnt aku wat..aku jual murah ja..aku dah biasa pos kuih raya pun hancur...sabaq no...

reyna said...

tu lah mak aku bising kot,,huhu
mak aku kata dia tak reti susun
ada ka patut atur mcm tuh
sabarrr jer lahh

kimiez said...

syianyyer..tp yg penting x kempunan.. 5 perisa dalam 1..menarik..hahaha

reyna said...

kimiez haha sangat menarikk