Followers

Monday, July 18, 2011

jiwang karat la plak

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
salam 1 malaysia 
korang nak tahu tak aku dulu2 layan apa huhu
sangat jiwang karat haha
macam biasa laman sesawang  sosial youtube sangat popular bukan sahaja di malaysia
bahkan di seluruh pelusuk dunia haha ayat karangan 
dulu time duduk hostel kawan-kawan aku suka dengar carta lagu jiwang kat radio malam-malam
sampaikan aku pun terpengaruh tapi tu time zaman sekolah lah 
sekarang aku minat korea 
dulu bukak youtube jer search lagu jiwang haha
dan aku terjumpa dengan seorang jejaka yang suka menyanyi
dikenali sebagai APIT 
dia bukan sahaja menyanyi bahkan dia jugak adalah seorang pencipta lagu 
lagu-lagu dia semua dia cipta sendiri 
best-best plak tuh
dan orangnya jugak ensem boy huhu 
sekadar memuji ciptaan nyaa
lagu-lagu dia lebih kearah jiwang lahh 
aku download kot dok layan dulu hehe
korang pun dah tahu kot kewujudan dia sebab dah lama 
dia pun aku tengok popular jer kat youtube tuh
mesti korang kenal 
kalau korang tak kenai n tak pernah lagi dengar lagu dia 
try lah dengar kot2 jatuh cinta 

antara lagu-lagu yang popular adalah 


Luahan Hati - Apit ( ORIGINAL )



apit~khilaf




Apit-Dipenjara Hatimu


sudah kot selebihnya korang cari lah sendiri berlambak kat youtube tuh haa
korang plak kalau bukak youtube search apa kongsi ler


enjoyy!!






2 comments:

fahmie firas said...

Singgah sini dan follow..
nice blog :)
kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.
kalau rajin follow la fb ok :)

http://fahmiefiras.blogspot.com/

reyna said...

tq