Followers

Friday, April 20, 2012

DIGI WWWOW AWARDS

naik kereta ja dengar iklan pasal ni,,
dalam hati bestnya,,tapi follower pun tak ramai macam mana nak masuk,,
godek p godek mai tangok2 ada ja yang follower tak sampai 100 pun masuk,,
tapi bila dia suruh  select a category aku tak tahu nak pilih yang mana 
ada banyak category 
astro top online over -achiever under 15 yang ni aku tak layak sebab aku bukan budak sekolah korang yang budak sekolah untung la,,
yang lain2 memang tak layak sebab blog aku tak femes hehe,,,
kalau tak femes macam mana nak suruh orang undi kita kan,,
tak pa la korang yang nak try masuk ,,masuk lah mana lah tahu menang ,,hadiah terbaik !!
bestnyerrr nak masuk jugakkk,,,layakkah aku ??


ni hadiah yang akan korang dapat,,best kan untunglah 
http://www.wwwow.my/prizes.aspx






2 comments:

zOeY zAu YaH said...

hehe tk slh try kan tp untuk saya sendiri mcm x minat masuk hehe..

reyna said...

zoey = masuk sure menang hehe,,