Followers

Tuesday, April 10, 2012

jom tambah follower bersama mr dracula

anyong 
assalammualikum


dah lama tak join segmen acece ayat dah macam setahun tak join segmen padahal ramai je yang ajak tapi sebab  diri tu malas kan finee!
heeeeeeeee,,,orait2 tawan2 meh la kita beramai2 join segmen yang dianjurkan oleh mr dracula ni,,
boleh tak kalau aku tak nak taq sapa2 ,,sebab tak ader sapa lah yang nak ditaq ,,,,sowii,,

have a nice day,,n welcomee to sape2 yang datang singgah kat blog tak seberapa ni,,

2 comments:

AyueJean said...

Dri segmen same...
Done follow.....
Follow me back....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tambah-follower-bersama-mr.html

reyna said...

done ,,