Followers

Tuesday, April 24, 2012

reynabali love l'oreal paris perfect clean

assalammualikum
anyong

ye ye ye aku suka dengan pembersih muka l'oreal paris perfect clean 
paling aku suka yang colour orange sebab dia kasar sikit bila basuh muka je amboii! rasa licin je padahal jerawat dok ada ja lagi,,hikhik kali ke2 aku try yang colour putih bila pakai jerawat jadi kecut sikit ,,dah habis  kemarin aku suruh kak aku tolong beli ingat nak pakai balik yang orange tu ,,alih2 habis la plak colour orange tu terpaksalah aku guna yang biru ni,,,lepas ni kita try colour pink plak yer,,hoii! rosak muka ko nak,,huhu,,


 now i'm using this blue for refreshing (suitable for normal / combination skin )
dah terang2 dia tulis refreshing kan so bila pakai memang fresh giler ler,,

 dah jumpa penawar jerawat aku ,,nuriz b-lotion walaupun masih ada lagi jerawat tapi sekarang dah berkurang ,,dah berkurang banyak korang yang ada jerawat try la beli nuriz b-lotion ni,,tak payah beli satu set beli yang ni je cukup ,,tapi first guna muka memang dia akan mengelupas tapi first tu je la,,

kali ke2  aku try yang ni tapi aku tetap suka yang colour orange,,


yer really love this untuk semua jenis kulit orang lain nak tumpang pakai pun boleh ,,,huhu,,baik hati la konon  kan ,,

korang boleh pilih nak yang mana ,,ada 4 pilihan ,,,aku dah try orange ,putih n now biru,,paling aku suka n elok dengan aku mestilah orange lalalalala,,,yang penting ada scrubber boleh sental2 muka ,,memang bersih lah kan,,

have a nice day 
reynabali

3 comments:

mOoN said...

cik dulu aku biasa pakai nuriz mmg elok pun..pastue aku dah x pakai sbb agak mahal set dia..and product dia bertukar2

reyna said...

aku dgr pun mahal..tapi aku pakai b-lotion je..

Iena Eliena said...

dtg membalas kunjungan + follow:)