Followers

Tuesday, July 24, 2012

product korea pulok

dah la comey ...sja try beli murah ...kalau yang satu2 mahal jugak nak campur semua...nak beli yang set besar seratus lebih jugak...belum tentu elok.kan...tapi ni aku pakai best2 rasa kulit licin lembut je..syok.la..dah la comey hikhik..."eh2 kau beli sebab comey erk? " dulu time dia baru keluar aku teringin gila.nak beli sebab dia made in korea ..n comey..tapi harga dia agak mahal cikit..so aku pendamkan dulu ..hari ni pergi guardian tengok ada dia buat"sweet teatime mini set "harga 20 lebih..boleh la beli kan...ce korang try beli ...best..lembut je..patutlah..patutlah..korea kawaiii..."eh2 tu jepun" ....orait gudnite...tidur bersama mask macaron huhu..nyummy...

Published with Blogger-droid v2.0.2

3 comments:

hatiku berwarna warni said...

even packet die pn comel..ok x produk die ni?

reyna said...

baru pakai semalam ...ok rasa muka licin lembut je...kalau muka kering memang elok pakai product ni...

mazs bali said...

okey sgt..kulit jadi sgt lembut n lembab...