Followers

Tuesday, September 18, 2012

peminat english style ^_^

assalammulaikum

mak aku memang peminat english style tambah2 kalau yang ada rose2 ni,,sampaikan dengan aku sekali tiba2 ja jadi peminat tegar kepada english style ni,,apa2 sikit je mesti nak perabot putih ,,,,kalau nak hias rumah mesti nak english style,,macam mana la aku dah ada rumah sendiri nanti ,,hahaha,,tak ley dibayangkan,,semua putihh ,,ambek laki haku,,,


taraa ni baru beli tadi kat idaman suri langkawi,,kalau nak p la beli ,,hee,,omey tak,,? motif snap pic dalam bilik sebab pencahayaan yang terang,,

 ni kat dapur tengok gelap kan,,lampu kat dapur romentic sikit,,

taraa ni aku nak buat baldi ,,lepas ni tak yah nak bagi alasan baldi tak der kat rumah ,,tak der alasan lagi dah kau tak nak basuh bra sendiri ,,lepas tu kalut la bra kau terkeluar besi kan,,,dasarr,,
sapa  peminat english style boleh la kita buat group hahah

luv reynabali

2 comments:

Sha Messy said...

wah cantiknya, tapi memang betul pun. english style. bunga dia kecik2x je. comel sangadd dear (:

reyna said...

kann