Followers

Tuesday, January 22, 2013

biar mimpi sampai ke bulan

wooot wooot wooot membe kelantan datang melawat kite ler,,,tapi awal2 lagi dah bagitau ceq tak ley bawak ampa jalan2 ler,,,busy getting money huihui,,,so dorang sewa moto jalan2 menghitamkan kulit hikhik,,tapi dorang lucky sebab time tu langkawi tengah berangin kuat,,,tak la panas tu terasa sangat,,,
nanti datang lagi yer,,

walaupun di alam nyata aku tidak bisa menggapaimu tapi dialam fantasi ku bisa aja,,,
ohh bulann 

tengah dok lepak lepak tetiba jer ada manusia mintak no fon,,kaco betul,,


4 comments:

Siti said...

bercanda di bawah bulan ya? haha.lama tak pi langkawi..

reyna said...

mai la zoey ...rina ada bilik sewa..kita bg murah je hikhik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

baru blk bercuti dr langkawi :-)

reyna said...

datang la lagi