Followers

Monday, January 21, 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang mampu

assalammualikum

rasanya angka follower tu tak bergerak2 la,,jadi aku ingat nak kasi dia bergerak2 sikit,,,asyik dok tang tu ja,,tak bertambah2 ,,,hee,,,sebelum tito ceq nak join segmen loh!,,,



tunggu apa lagi jommm joinnn tawan-tawan 


17 comments:

nadia farhana said...

thanks sudi join segmen :)

nea lopah said...

salam... dari segmen yang sama dan dah follow. jom ke blog akak. tq!

anis suryanie said...

hye dear!
singgah dr segmen same.. folo u - DONE!

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Athirah Farah said...

hai..singgah cni dari segmen yang same..sambil follow + BW + komen sini ;) keep in touch ye.. if sudi jom la follow saya balik

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

najla mohayidin said...

hai dr segmen yg sama. dah follow sini. follow back please? *-* (hahaha muka tak malu)

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

AyueJean said...

Selamat bersegmen... =D

Fasya Fasyu said...

Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Hanida Moss said...

segmena sama. siggah dan follow :)

http://hanidamoss.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

reyna said...

udah foloo kamu semo

Erna Shafiqah said...

hye dear...done following u:)

http://ernashafiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Cik Aichrah said...

Singgah follow :)
Salam perkenalan ^^
Singgah sini gark yer ^^ =>

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

NidaZin said...

kamsahamNIDA?
hhehe...(wt lawak lak an..?)
singgah sini dari segmen... :)

PILOT LOVER said...

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Rahmad said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu
Jom Join Segmen Blogger i2 Sahabatku

mimi nasir said...

salam perkenalan :)

http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

Nurul ain said...

Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

Eraz Fadli said...

E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html