Followers

Wednesday, November 9, 2011

AKU ADALAH BLOGGER

alohaa tawan2 meh kita join segmen ni ha bagus ni 
derekk aku nih asal nak keluar dari malaysia ja mesti aku join segmen hehe
kerja join segmen jer aku ni tak pa la kan dah ada peluang aku join ajer la 
macam biasa aku dapat tahu segmen ni dari salah sorang blogger yang aku follow iaitu nurul liyana
korang nak jugak ker join nak nak nak dah aku ajak boleh pulak aku tnya 
silalah ker sini ok nabila medan

kepada blogger2 dari segmen ni yang follow/singgah terima kasih aku akan follow/singgah blog korang bila aku balik nanti 

ok bye

10 comments:

Nabila Medan said...

thank(s) coz sudi join segmen ni :)

p/s : list yg join suda diupdate lagi,jom bw sama-sama >.<

reyna said...

sama

ciwty sajjeh said...

singgah dri segmen yang same
---> jemput datang blog green :)

reyna said...

sudah singah

missanonymous said...

hye !! dari segment yg sama :D done follow u.. :) kalo sudi komen dan follow sekali yer ^__^


http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ARYANI NUR said...

haip...dari segmen nabila..join sini juga ya..

http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ziarah blog kita ya...n i folow u :)

alynfazlin said...

singgah dr segmen same. :)

Miss Nadya said...

Salam perkenalan dari nad..dari segmen yang sama..:)

new entry ::

Cash Out Says.My

Review Blog

Diyana Ali said...

hai jejalan sini dr segmen sama , mai la datang sini :)

reyna said...

tq 4 coming