Followers

Friday, November 18, 2011

contest "my photoshoot"


anyong haseyoo
selamat malam bagi yang sudah diulit mimpi 
aku malam ni berjalan sakan godek2 blog orang baca entry orang 
aku agak tertarik dengan satu contest ni pakjoe pun join sekali derekk 
mula2 sebelum aku bukak ingatkan nak ajak p photoshoot free ka rupanya contest gambar sendiri
hadiah agak menarik datang dari jauh pulak tu aku dah tengok pic para peserta2 dia agak mencabar hehe banyak geng2 uitm 
so meh tawan2 kita join kalau ampa nak join silalah klik link dibawak banner tu 
-
-
-
-
lokasi great wall in china



have a nice day 
ok bye

2 comments:

cerita best said...

tq sgt2 nnt pakjoe akn tag balik tau pakjoe janji

farisya risya said...

thankz join yer..:)
gud luck...:)