Followers

Wednesday, November 23, 2011

saya sukew berblogging

assalammualaikum 
malam ni aku  nak join satu lagi segmen ,blog ni lama dah buat since 2008 lagi tapi time tu aku tak taw nak berblog ni nak tulis apa, macam mana nak guna blog ni, macam2 lah semua tak taw apa yang taw ntah hee
aku ada kawan yang memang aktif blog kiranya aku ni mengikut jejak langkah dia la,sejak aku habis study aku rajin buka blog orang baca entry dorang so bermula dari situ aku pun jatuh cinta, sekarang memang aku dah jatuh cinta dengan blog apa2 yang aku rasa nak tulis aku tulis ja
salah satu sebab aku suka blog ni adalah kat blog ni macam2 aku boleh dapat nak apa produk kecantikan ,kesihatan ,nak cari resepi masak2,nak dengar cerita lawak,nak tengok model cantik2 ,nak tengok life orang,nak tengok tempat2 yang best semua ada kat blog tak lupa jugak gosip2 artis
sebab tu aku suka berblogging



ni adalah syarat2 segmen "saya sukew berblogging"

1)follow blog jijahcomey
2)letakkan banner jijah nih kt blog kowang
3)buat entry yang bertajuk segmen:saya sukew berblogging
4)berikan sebab kenapa anda sukew berblogging?
5)tinggalkan url link kowang kew ruangan komen nih..
6)tag 2 rakan blogger anda
7)siapa yang join jijah akan tembak iklan2 yang ada diblog kowang hehe..
8)tarikh tutup 21/11/2011-30/11/2011

apa tunggu lagi tawan2 meh kita join reramai
kalau nak join silalah ke sini

ok bye

3 comments:

jijah said...

thanks sbab joint..eklan awk jijah da tembak..

reyna said...

tq amboi cepatnya dia tembak

cerita best said...

tq reyna sbb taq kt pakjoe.....pakjoe nk join ke x nk????adhhhhh pening2