Followers

Friday, November 4, 2011

SAYA KOMEN BLOG ANDA

Aloha selamat tengah hari sementara nak tunggu makan tengah hari ni kan apa kata kita reramai join satu segmen ni ha  segmen saya komen blog anda bagus jugak kan boleh la kita tahu komen daripada orang luar tentang blog kita nih cantik ker tidak ,,bagus ke tidak,,buruk ker,,semua lah tapi dengan syarat kita pun kena lah komen pasal blog dia 
jadi tawan2 jom terjah blog dia dan joinnn!
ok bagi rina blog farhanah ni ok jer 
colour dia pun cantik apa
shoutbox dia pun comel 
bila baca entry2 blog farhanah walaupun tak semua dapat rasakan dia adalah remaja islam yang bagus 
entry dia pun banyak berkisarkan tentang islam 
bagus untuk diri sendiri yang tak reti2 nak tutup apa yang patut marah diri sendiri huhu
ok lah lapoo nih makan dulu 

4 comments:

FarhanahAdzlan said...

terima kasih sbab join..saya sangat2 hargainya..yg pasal blog saya tu sama2lah kita perbaiki diri sndiri trmasuk saya..pastikan harini lbeyh baik dr semalam=)

first..header kalau boleh buat lg menarik kerana orang akan membuat andaian pada mula2 skali kan dia akan lihat header=)

kalau boleh xyah letak apa yg tak penting..kerana ia hnya akn mmberatkan blog..susunan widget susun biar kemas pada satu bahagian je kalau boleh..bloglist plak cuba tukar show5blogs shja..=)ini smua meringankan loading blog=)

dah tngok entri lpas2..ok takde masalah..just tingkatkan kualiti..

last but not least bnyakkan blogwalking,ping entri kat grup fb dan comment blog orang lain..

cukup tak?harap lpas ni jd lbehh baik=)

reyna said...

oraitt tq so muchh! akan dipertimbangkan dan diperbaiki
hehe

kai said...

ding ding...
salam pokcik nk tumpang lalu kek sini boleh?
nice blog...
tapi ade la sikit2 kantoi bahagian widget tu...
terkeluar dari kawasan dio..
yang tu kene main2 dengan coding dio..
ejas balek ikot saiz sidebar..
ape ape pon..
blog ekau memang comel lah...

reyna said...

tq kai akan diperbaiki