Followers

Wednesday, June 6, 2012

birthday party izz

anyong 
assalammualikum

hari ni birthday party izz anak saudara aku,,huhu,,,nasib baik cuaca ok tak hujan ,,tak der la buat meriah sangat ,,tapi agak meriah jugak la sebab buat candy buffet bagai kan,,kek tak sedap harap lawa ja,,tempah lewat jadi tak dapat nak tempah kek yang nak ,,jemputan pun tak der la ramai sangat ,,membe2 jiran je,,n semo persiapan tak der tempah mana2 just buat sendiri ,,kek je la tempah ,,,meh la kita layan pic yer,,

kek yang dah senget hahaha

tu dia awek dok sebelah

anak jiran comey ajer,,kucing kat belakang tu aku punye tu hadiah bzday time umo 20 kak aku bagi hahaha,,

kain kat belakang tu kalau iron lagi cun ,,haha,,ni kedut2 mak aku kata fesyen haha ,,bantai ajo,,



oloh2 manjerrnyerr,,




2 comments:

zOeY zAu YaH said...

semuanya comel.dari bsday girl sampai ke brg2+majlis..

reyna said...

bzday boy la...haha