Followers

Friday, October 12, 2012

nexcare jerawat oh!,,

assalammualikum

hari tu jerawat aku naik belambak2,,,aku pergi guardian jumpa benda alah ni,,
caranya,,

sekeping ni je la ada,,dalam sekeping ni ada 7 pcs,,

cara pakai tempek je kat kerawat tu,,

tapi kan tak hilang pun jerawat aku,,tak bekesan pun,,aku pun belek2 la lagi ,,kot2 tak habis baca kan,,kot aku salah baca kan,,dia tulis rawatan jerawat melayu nyer,,englishnyer tampalan jerawat ,,tapi part ayat pakai sebelum bersolek tu buat aku komfius ler,,dia untuk tutup jerawat je kot ,,,malas aku nak google hee,,,

luv reynabali

2 comments:

Sue PeLik said...

saya pernah try jugak. langsung tak berkesan myb just nak tutup jerawat jer huhuhu

reyna said...

sue pelik = kan agaknya la,,