Followers

Thursday, October 18, 2012

village house in langkawi by reynabali

assalammualikum

yeahh dah siap pun rumah aku ,,eh2,,,

pengumuman! kepada semua yang berhasrat untuk bercuti di langkawi,,,alamak terbesar ler hikhik 
anda inginkan suasana kampung yang damai dan permai ?
silalah menginap di village house reynabali yang terletak di pantai chenang langkawi ,,,
semalam myr 200(maksu) dan 150(paksu)  


ini suasana siang 

ini katilnya


ruang tengok tv ,,,nama pun rumah kampung kan jadi tv pun versi lama punya hehe,,tapi tak de siaran tau ,,,cuma ada dvd player,,,insyaallah akan disediakan dvd story best2 ,,,,juga lagu,, korang nak lagu apa? korea,,english ,,melayu ,,,english dan melayu la yer ,,,,

ini di waktu malam,,


ok rumah kampung ni ada 2 ,,,tapi tak sama besar yang rina tunjuk ni baru sebijik rumah ni rina bagi nama "rumah maksu" rumah yang satu lagi nanti rina tunjuk sebab deconya masih belum siap ,tapi dah boleh disewakan ,,,yang tu rina panggil "rumah paksu"

kelebihan menginap di village house by reynabali 
-korang boleh parking kereta depan bilik korang sendiri
-berdekatan pantai chenang jalan kaki je pergi pantai
-depan bilik ada izz laundry senang nak hantar baju busuk nanti ,,murah je 1kilo rm3.50
-bilik air luas siap ada water heater lagi
-"rumah maksu " ni besar luas jadi boleh duduk ramai
- ada dapur boleh masak
- ada aircon kipas pun ada
-malam2 boleh lepak kat depan bilik
-boleh feeling2 duduk rumah kampung
-ada peti ais
-ada kettle senang nak masak air panas


kepada yang berminat  bolehlah mesej /kol rina ,,,di 0135933115 

entry sepenuhnya nanti rina buat sebab ni snap guna fon je ,,,nanti rina akan snap pakai dslr ,,,

have a nice day,,

2 comments:

❤✿nOrhidayah myusni✿❤ said...

uhuhuhu.... nper xpost awal2???
i baru jer balik dari langkawi -_-

follow u

reyna said...

sebab baru siap dear,,^_^ tak pe nanti datang lagi langkawi yer,,